Liesbeth Kleijer

Docent viool

Elke woensdag is Liesbeth Kleijer op Muziekschool Vechtdal aanwezig waar zij de vioollessen verzorgt.

Liesbeth is een enthousiaste en ervaren muziekdocente. Voor haar is het hebben van plezier in het maken van muziek erg belangrijk. Ze ziet muziek als een uitlaatklep waarbij je met doorzettingsvermogen iets moois neer kan zetten voor jezelf en anderen daar ook van kunt laten genieten.

De individuele lessen worden door Liesbeth zo ingericht dat deze aansluiten op ieders persoonlijke ontwikkeling. Want elk mens leert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo! Liesbeth is gespecialiseerd in het lesgeven aan jonge kinderen. Natuurlijk is iedereen welkom om op les te komen: iedereen kan viool leren spelen! In de vioolles leer je behalve viool spelen ook noten lezen. Het is dus niet nodig dat je dit al kan.

Naast het geven van vioolles, is Liesbeth dirigent van een kinderorkest en twee mannenkoren. Ook schrijft ze arrangementen voor koren en speelt ze als plaatsvervangend concertmeester in een symfonieorkest.

Lijkt het je leuk om viool te leren spelen, meld je dan aan voor een proefles. Hierin maak je kennis met je viooldocent en krijg je de kans de viool uit te proberen. Zo kom je erachter of het echt zo leuk is als je dacht. Voor een proefles heb je geen eigen viool nodig. Villa Viola zorgt ervoor dat er een voor je klaar ligt.