Julia Hulshof

Docent basgitaar.

 

Julia is afgestudeerd aan het conservatorium in 2010 en sinds de start van de studie al flink actief in de muziek. Optredens, lesgeven, bandcoaching, studiowerk; veelzijdigheid vind ze belangrijk. Al op vroege leeftijd heeft ze zichzelf aangeleerd te zingen tijdens het bassen en dat doet ze nu vooral door backing vocals te zingen tijdens haar basspel.

Naast het lesgeven in basgitaar en contrabas (alle stijlen) geeft ze ook les in theorie/muziekleer en solfege.

Plezier in het muziek maken staat bij Julia voorop en dat resulteert in een lesmethode waar alle theorie, technieken etc spelenderwijs worden geleerd.

Er wordt aandacht besteedt aan de favoriete muziekstijl van de leerling, zodat de leerling met veel plezier en trots kan oefenen en mee kan spelen met zijn/haar favoriete muziek. Daarnaast zorgt ze dat ze muziekstukken aandraagt waarvan ze weet dat het goed is voor de techniek, theorie, gehoortraining e.d. Zo is er tijdens de lessen altijd een afwisselend ‘repertoire’.

 

Naast het muziek maken en het lesgeven in muziek maken doet Julia ook boekhouding voor artiesten. Dus ben je als muzikant ondernemer (of wil je dit worden), of heb je een band en vragen m.b.t. optredens, betalingen, samenwerken etc., dan kan je ook bij haar terecht.

 

Geïnteresseerd? Kom langs voor een proefles!